logogroot

Lid worden

Heb jij / heeft u altijd al een muziekinstrument willen bespelen? En lijkt het jou / u gezellig om dat samen met anderen te doen? Onze muziekvereniging biedt volop mogelijkheden om muzikaal talent tot ontwikkeling te brengen en om jong en oud een fijne hobby te bezorgen.

Alle deskundigen zijn het er intussen al over eens: muziek maken is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen die muziek maken leren al jong ordenen, omdat geschreven muzieknoten in groepjes (maten en zinnen) bij elkaar horen. Ook is bewezen, dat de hersenhelften van kinderen die muziek maken beter samenwerken. Want muziek is ook emotie: naast de kennis die je er voor nodig hebt, wil je ook een sfeer, een gevoel tot uiting brengen. En de kennis die in je hoofd zit, samen met de sfeer die je wilt uitstralen, komen bij elkaar in de vaardigheid die je opbouwt door te oefenen. Maar muziek maken is vooral ontzettend leuk, zeker als je het samen met anderen doet!

Het lidmaatschap van onze muziekvereniging houdt in:
- je krijgt gratis een muziekinstrument in bruikleen.
- je krijgt gratis een uniform in bruikleen.
- je wordt op maandagavond van 19.30 tot 21.45 uur verwacht op de repetitie in “de Soute Schakel”.
  (Van jeugdleden kunnen we goed begrijpen dat ze in de pauze om 20.45 uur naar huis gaan).
- je wordt verwacht goed voorbereid naar de repetitie te komen. Hieronder verstaan we dat je enkele keren per week thuis een poosje speelt, zodat je de muziek “in de vingers hebt zitten". Tijdens de repetitie kunnen we ons dan richten op samenspel. Ook voor een mooie toon, die zuiver is van klank is thuis oefenen belangrijk. 
- je wordt verwacht mee te spelen met de optredens die op de agenda staan
- je volgt muziekles aan de Zeeuwse Muziekschool, totdat je minimaal het A-diploma hebt behaald.

Neem voor informatie contact op met een van onze bestuursleden of de dirigent.

Aanmelden kan bij:
Christelijke Muziekvereniging Luctor et Emergo
Gert Gabriëlse (secretaris)
Vikingstraat 7
4361 CR Westkapelle
Tel.: (0118) 57 20 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te kunnen analyseren.